Dalekovod gradi - dalekovod

Bez autora
Oct 25 2011

Tvrtka Dalekovod izvijestila je putem Zagrebačke burze da je dobila posao izgradnje 38,2 kilometra duge dionice dalekovoda Beričevo-Trbovlje u Sloveniji. Vrijednost ugovora je 8,5 milijuna eura s PDV-om. Dalekovod je zaprimio obavijest o dodijeli poslova izgradnje novog dalekovoda 2 x 110 kilovolti (kV) koji uključuje građevinske, montažne i elektromontažne radove te isporuku čelične konstrukcije. Isporuka ostale potrebne opreme nije dio ovog ugovora. Rok izvođenja radova je 18 mjeseci. Riječ je o dalekovodu koji povezuje termoelektranu Trbovlje s transformatorskom stanicom Beričevo kao čvrstom i jednom od najvažnijih točaka elektroenergetskog sustava susjedne države. Dalekovod je dobio posao na javnom nadmetanju između četiri ponuđača. Prema tehničkim i financijskim kriterijima te prema mjerilima referenci, ponuda hrvatsko-slovenskog konzorcija (Dalekovod Zagreb/Elektroservisi) proglašena je od strane investitora najprihvatljivijom.

Dalekovod gradi - dalekovodTvrtka Dalekovod izvijestila je putem Zagrebačke burze da je dobila posao izgradnje 38,2 kilometra duge dionice dalekovoda Beričevo-Trbovlje u Sloveniji. Vrijednost ugovora je 8,5 milijuna eura s PDV-om.

Dalekovod je zaprimio obavijest o dodijeli poslova izgradnje novog dalekovoda 2 x 110 kilovolti (kV) koji uključuje građevinske, montažne i elektromontažne radove te isporuku čelične konstrukcije. Isporuka ostale potrebne opreme nije dio ovog ugovora.

Rok izvođenja radova je 18 mjeseci. Riječ je o dalekovodu koji povezuje termoelektranu Trbovlje s transformatorskom stanicom Beričevo kao čvrstom i jednom od najvažnijih točaka elektroenergetskog sustava susjedne države.

Dalekovod je dobio posao na javnom nadmetanju između četiri ponuđača. Prema tehničkim i financijskim kriterijima te prema mjerilima referenci, ponuda hrvatsko-slovenskog konzorcija (Dalekovod Zagreb/Elektroservisi) proglašena je od strane investitora najprihvatljivijom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik